Margriet Hijweege

Margriet Hijweege is de initiatiefnemer van Zijwegen BV en OVER!academie.

Nadenken over leren en ontwikkelen bracht haar zeker niet bij de traditionele manier van leren. Gelukkig veelal langs zij-wegen, waarvan zij haar wegen maakte. Altijd op zoek naar mogelijkheden van mensen om met gemak, geluk en plezier nieuwe dingen te ontdekken en toe te voegen aan hun kwaliteit van leven.

Waarden en principes ontwikkelen in en met mensen in organisaties doet zij met passie, creativiteit en lef. Daarbij zoekend naar nieuwe vormen die inspireren, ruimte geven en uitnodigen tot dialoog.

Immers, waarden moeten zich iedere dag opnieuw bewijzen en oproepen tot reflectie op persoonlijke competenties en kwaliteit van dienstverlening. Mensen zelf hun mogelijkheden laten vergroten en met elkaar leren, doet haar trainen, adviseren en begeleiden met ieder die wil. Het potentieel van de organisatie ontwikkelen en de mensen daarvan blijvend de eigenaar te maken!

De grondgedachte ‘je kunt leren van iedereen!’ werkt zij met voorbeelden uit haar dagelijks werk in bedrijven en organisaties met u uit. Nieuwe dingen zien, vragen stellen, anders kijken, oordelen uitstellen en ontdekken dat het je toe-valt.

Een geweldige mogelijkheid om veranderen bij jezelf te laten beginnen en daar vanuit je mens en functie aan mee te mogen werken! Heerlijk!

CV Margriet Hijweege_1

“Margriet pakt alles grondig aan, zo is er direct een borging van het traject”

“Samenwerken is een feest met Margriet, praktisch en out of the box want leidt tot verrassende uitkomsten.”

© Copyright - www.zijwegen.nl